Рачков най-после призна: От 6 месеца живея с плеймейтка!

Нещо за четене
13:40 - 29 Октомври 2020
23725
Рачков най-после призна: От 6 месеца живея с плеймейтка!

Димитър Рачков най-после си позволи да повдигне завесата около личния си живот.  Пред полупълната заради коронакризата зала „Арена Армеец” в София дребният комик призна, че има отношения със силиконката Анита Димитрова, видя репортер на Lupa.bg.

„От 6 месеца живея с плеймейтка. Снощи исках да я гушна, тя ми каза – остави ме, чета новата конституция“ – заяви през смях актьорът.

Макар и шеговито, това е първото признание на бургазлията за връзката му с племейтката. Тя също не крие топлите си отношения с 27 години по-възрастния Димитър. Настоящата любима на комика е присъствала и на двете представления на  „Забраненото шоу на Рачков“ в зала „Арена Армеец”, стана ясно от профила й в инстаграм. Тя е гледала забавното шоу от ВИП ложата в залата.

След като обиколи страната, бившият господар на ефира дефилира и в София при спазването на всички мерки заради коронавируса, които обаче не отказаха зрителите да го гледат. Над 3 часа и половина Рачков не спираше да забавлява публиката, която се смееше искрено.

„Забраненото шоу на Рачков“ започна към 20.10 часа

„Забраненото шоу на Рачков“ започна малко след обявения час. В 20.10 комикът излезе на сцената с огромно колело, което призна, че му е предоставено любезно от цирк „Балкански“.  Тв водещият въведе зрителите в кухнята на телевизията. Той иронизира първо сутрешните блокове и тяхното започване във все по-ранен час. Рачков дори се пошегува, че неслучайно водещите на сутрешните блокове са мъж и жена, защото така е по-лесно за продуцентите. Тъй като нямат личен живот, да се вземат с екранната си половинка и така ще им е по-лесно, направо ще спят в телевизията.

На сцената видяхме образите на Ники Дойнов, Гала, д-р Папазова, водещият на „Семейни войни“ Цветомир Иванов, Ники Кънчев със „Стани богат“, както и няколко турски и индийски сериала. Бившият господар на ефира демонстрира как се правят новини, лъжат ли ни рекламите и кога ще свършат турските сериали.

На сцената до Рачков видяхме Филип Аврамов, който се превъплъти в част от образите. На сцената с него бе и Краси Радков, който подготвя собствено шоу - вероятно подобно на Рачковото, което ще е готово другата година. А Слави Трифонов изпрати целия „Ку-ку бенд”, който също подкрепи комика – при това без хонорар. 

Когато Рачков гостува при Трифонов, водещият тържествено даде дума пред всички зрители да се появи в „Арена Армеец”, но вероятно смяната на датата и редуцираната публика са го отказали. Въпреки това залата бе пълна на 50%, колкото е капацитетът заради коронавируса. Нямаше зрители, които да си тръгнат по средата на шоуто, а Рачков се раздаде на макс.

За финал половинката на Зуека заяви, че и той иска да е като обикновените хора и да може да изяде една пържола на спокойствие, както и да се разходи в мола без майки да бутат децата си да се снимат с него.