Рачков отвя Мария Игнатова

Нещо за четене
12:59 - 08 Март 2021
3965
Рачков отвя Мария Игнатова

В неделната вечер Димитър Рачков превзе тв ефира. Дългочаканото "Забраненото шоу на Рачков" стартира с хумор, песни и много гости. Двучасовото предаване отвя конкуренцията в лицето на "България търси талант" и бившата си любима Мария Игнатова. Според източници на Lupa.bg комикът е имал близо 3 пъти по-висок рейтинг от Мичето, чието предаване "Папараци-ново 20!" започна 22 часа по конкурентната телевизия, но далеч не се радва на такъв интерес. Шоуто на Рачков, което трбваше да приключи в 22.00 часа, умишлено продължи по-дълго, за да се застъпи с предването на блондинкат и успя да я размаже. 


"Чух се с много приятели снощи, легнах си късно. Това е нова крачка за мен. Винаги съм бил със Зуека, за пръв път съм сам. Ти си човекът, който дърпа и води. В първото предаване поканих приятели в лицето на Краси Радков, Любо Нейков и Мариус Куркински. Това са хора, с които за първи път се събираме на една сцена. По време на репетициите адски се забавлявахме и се върнахме години назад. Дори с професор Кантарджиев, който има страхотно чувство за хумор.", пък бяха първите думи на Рачков след старта на самостоятелното му шоу тази сутрин пред Нова тв.

В социалните мрежи не спират да хвалят дребния комик и шоуто му, но не липсват и негативни коментари, които определят предаването като "претоплена манджа със стари и изтъркани шеги", защото сценарият доста наподобява смешките, които Рачков представи в комедийния моноспектакъл „Забраненото шоу на Рачков“ , който актьорът представи на голяма сцена през есента.

"За първи път - добре. Ще следим ще може ли да се задържи интереса ..." и "Като старт не беше нещо особено. Но като се има предвид, че в неделя няма нищо интересно го биваше. Малко се повтарят тези предавания с гостите" - са само част от коментарите в социалните мрежи.

Второто издание ще е на тема семейно положение и за това гости ще са Софи Маринова, Любо Киров, дует "Ритон", Тодор Славков, Златка и Благо", издаде в аванс още Рачков.