Рачков плаче за сина си (СНИМКИ)

Митко-младши заминава да учи във Франция

Изповеди
16:13 - 01 Септември 2024
7750
Рачков плаче за сина си (СНИМКИ)

Димитър Рачков плака като дете, а трогателните снимки, които сподели в социалните мрежи, бяха от един особено важен за него личен момент, свързани със сина му Димитър.

Без да прикрива по никакъв начин емоциите си, комикът и тв водещ показа колко е специален за него този момент, предизвиквайки вълна от реакции. И, разбира се, показа най-сюблимния момент от емоцията си - бащинските сълзи на гордост.

"Едни от най-трудните моменти за нас, родителите, са едни от най-хубавите за децата ни. Успех, тате! Вярвам в теб", написа прочувствено Димитър Рачков.

Момчето е плод на любовта на актьора с актрисата и сценаристка Христина Апостолова. В момента тя е съпруга на продуцента и настоящ министър на туризма Евтим Милошев.

По-рано тази година водещият направи възможно най-впечатляващата абитуриентска вечер на сина си, като в тържеството се включиха най-големите звезди на България - от Софи Маринова и Мария Илиева, до Христо Стоичков и Любо Киров. Като всички те се събраха, за да пожелаят успех и щастливо бъдеще на Димитър Рачков-младши.


Синът на актьорите завърши Френския лицей в София и е приет във висше училище по изкуствата в Париж.

"И Митачето завърши! На добър час, тате! Смело и отговорно напред, ние винаги ще те подкрепяме и обичаме". С тези бащини думи Рачков се похвали пред приятелите си в социалните мрежи и пусна снимки от бала на сина си. Всъщност тържеството, на което родителите му събират близките и огромния си приятелски кръг, бе 5 дни преди абитуриентския бал.