Рачков се уреди със секси тъща (Снимка)

Нещо за четене
17:00 - 01 Декември 2020
25356
Рачков се уреди със секси тъща (Снимка)

Димитър Рачков определено случи на жена и на тъща. Дребният комик си взе 21-годишна жена и предизвика завист сред голяма част от колегите си. Бургазлията не крие, че живее със силиконовата плеймейтка Анита Димитрова. Красавицата полага много грижи за външния си вид, но определено има и добри гени. Lupa.bg се добра до снимка на майката на Анита, която изглежда повече от добре.

Майката на Анита е с няколко години  по-млада от евентуалния си бъдещ зет

"Късметлия е Рачков. Не всеки има такава млада и красива тъща. Да се чудиш дали майката, или дъщерята е по-хубава", цъкат с език от обкръжението на водещия на "Като две капки вода".

Анита Димитрова е позната като участничка в еротичния конкурс „Мис Плеймейт” през 2017година. Тя е от Хасково и произлиза от заможно семейство. 

Анита произлиза от заможно семейство

21-годишната блондинка и комикът имат връзка още от февруари, но едва на 19 юли, на рождения ден на стилистката Кремена Халваджиян, Рачков се престраши да я представи като жената до себе си.

47-годишният актьор вече се е запознал със семейството на любимата си, но родителите на Анита не гледали с добро око на 26-годишната им възрастова разлика. Майката и бащата на Анита са с няколко години по-млади от евентуалния си бъдещ зет, научи сайтът ни.