Рачков се завърна в „Като две капки вода“

Нещо за четене
21:10 - 22 Февруари 2021
8254
Рачков се завърна в „Като две капки вода“

Димитър Рачков се завърна в „Като две капки вода“, но само за няколко минути. Комикът подкрепи новия водещ Герасим Георгиев-Геро. „Геро е един от най-талантливите български актьори, които обичам и подкрепям!“, сподели Рачков, който излезе неочаквано на сцената, за да пожелае успех на колегите си, видя Lupa.bg. 

„Очаква ни грандиозен спектакъл. Както знаете на сцената на сцената на любимото шоу ще излязат осем от най-впечатляващите участници през предходните сезони: Азис, Софи Маринова, Фики Стораро, Михаела Маринова, Рафи Бохосян, Милица Гладнишка, Къци Вапцаров и Поли Генова, които ще очароват зрителите с майсторските си превъплъщения. Ще има и други изненади“, споделиха водещите Зуека и Геро.

„На прага сме на исторически сезон. Самият аз съм любопитен какво ще се случи. Очаквам от участниците чудеса от храброст. По изключние тази вечер ще бъда част от журито, ще има и нов регламент на оценяване“, допълни продуцентът Маги Халваджиян.

Този сезон и менторите на участниците: вокалният педагог Етиен Леви, преподавателят по актьорско майсторство Жоро Низамов и хореографът на шоуто Александра Енева ще имат възможността да гласуват.

Първият лайф от девети сезон на любимото шоу за преобразявания стартира с парчето Benzin на немската хеви метъл група Rammstein. В образа на ексцентричния вокалист на бандата Тил Линдеман влиза популярният тв водещ Къци Вапцаров.