Радан черпи с бира в Брюксел и София за 45

Новини
17:50 - 30 Септември 2020
2891
Радан черпи с бира в Брюксел и София за 45

Бившият лидер на ДСБ и евродепутат Радан Кънев днес изкатери важна годишнина - стана на 45. За своеобразния юбилей, тъмносиният водач използва посланието на първите демократични митинги - "45 години стигат."  

„Дали стигат? За много неща - да. А за някои неща даже са в повече

Но пък аз имам щастието точно 1/3 от тях да съм с Деница Барамова и Борис Р. , а времето с тях никога не стига и никога няма да стигне, така че ще се борим за поне още 45, пък каквото Бог даде...”, заключи Кънев.

Радан философски обобщи, че тази възраст дарява радостта да ти се обаждат и пишат хора, с които си приятел от 3, че и от 4 десетилетия. „А това, както и да го гледаш, е много приятно, и освен това неповторимо - усещане, което 20-годишните просто няма как да изпитат, ако не проявят нужната устойчивост и търпение да пият бира с едни и същи хора още поне 20...”, написа той на стената си във фейсбук и получи стотици честитки за личния си празник.

Но, да не се отнасям, днес има работа да се върши и самолети да се хващат, а рожден ден има ежегодно... Благодаря от сърце на всички, и особено на тези, на които няма да сваря да отговоря лично - вие сте най-важни, защото благодарността към вас ще я видят стотици. Наздраве!, завърши поста си Радан.

Рожденият ден завари евродепутата в Брюксел и той не пропусна да почерпи колегите си с бира. Бившият тъмносин шеф обаче побърза да хване самолета за София, за да успее да стигне навреме за партито с близки приятели, което по традиция организира всяка година.