Радан Кънев и Ники Кънчев избутаха кмет до 20 бона в "Стани богат"

Бившият кмет на Долна Оряховица от ДБ Йордан Байчев се препъна в сиамска котка по пътя към големите пари

Шоу
12:10 - 01 Октомври 2024
2039
Радан Кънев и Ники Кънчев избутаха кмет до 20 бона в "Стани богат"

Бившият кмет на Долна Оряховица от ДБ и настоящ общински съветник Йордан Байчев бе първият играч, възползвал се от най-новия жокер в емблематичната игра "Стани богат" - помощ от тв водещия.

Байчев, който е известен и с 11-те си победи по БНТ в  "Последният печели" показа добри знания, но и стигна до цели 20 000. Заради желанието си да рискува обаче си тръгна с 5000.

Участникът реши да се довери на Ники Кънчев на въпрос за 2000 лв. Той трябваше да разкрие кой измежду Доналд Тръмп, Тейлър Суифт, Бийонсе и Камала Харис през юли се е срещнал с 40 000 жени в платформата Zoom. Ники Кънчев призна, че не знае отговора, но заложи на Камала Харис, а Байчев му се довери и това беше верния отговор.

Радан се запъна на въпрос за Япония

На следващ въпрос и евродепутатът Радан Кънев се включи като жокер по телефона за своя съмишленик. Въпросът бе: "Какво е Юбари, отглеждано при строги условия в Япония, а цената му на търг може да надхвърли 20 000 евро?" Кънев знаеше, че в Япония се отлгеждат много скъпи говеда, но че името им е друго.

След 50 на 50 Байчев отгатна, че става въпрос за пъпеш. Той продължи да играе, вече отстанал без жокери. Това не го спря и той заключи сумата от 5000 лв. Даде верен отговор и на въпрос за 10 бона. На този за 20 000 лв обаче се препъна, въпреки че почти надуши верния отговор.

Сиамски котарак се оказа правилния отговор на въпроса кого физикът Джак Хетърингтън е подписал като свой съавтор през 1975 г. под псевдонима Ф.Д.Ч. Уилърд. Данчо пък избра Иисус.