Радев и Свиленски по британски: Камила покани баджанака на Чарлз на коронацията

Андрю Паркър Боулс ще наблюдава шоуто от първия ред

Свят
09:06 - 28 Април 2023
4776
Радев и Свиленски по британски: Камила покани баджанака на Чарлз на коронацията

Ако си мислите, че гастролите на баджанака на Румен Радев - Георги Свиленски в президентството са смешни, помислете пак - синьокръвните особи явно обичат да се излагат по същия начин. Камила Паркър Боулс нанесе тежък удар под кръста на крал Чарлз III, като броени дни преди коронацията му кралицата-консорт е поканила бившия си съпруг Андрю Паркър Боулс на церемонията, пише "Мирър".

По данни на изданието, 83-годишният Андрю е получил покана за коронацията, която ще се проведе на 6 май, и от първите редове ще наблюдава как тримата му внуци носят шлейфа на бившата му по време на церемонията в Уестминстърското абатство.

Близък приятел на бившия съпруг на кралицата отбелязва, че въпреки факта, че Камила и Андрю са се развели през 1995 г., отношенията им продължават да бъдат много приятелски. 

"Те са тясно свързани. Андрю прави много за Камила. Те обядват заедно често. Той винаги е бил и ще остане до нея", уточнява източникът. 

"Всички обичат Андрю. Той е много обаятелен и винаги е подкрепял Камила. Въпреки всичко те успяха да запазят наистина топли отношения. И това помага много на техните деца и внуци", казва маркиза Лансдаун, близка приятелка на Камила.

Трябва да се отбележи, че Андрю Паркър Боулс ще присъства на коронацията, докато много роднини на семейството, включително братовчедката на принц Филип лейди Памела Хикс, не получиха покани за историческото събитие. 

Нещо повече, Андрю ще е на първите редове, докато по-малкият син на краля принц Хари ще е цели 10 реда зад останалата част от кралското семейство.