Радина Червенова: Дадох последен шанс на Коко!

Нещо за четене
13:58 - 06 Август 2020
1862
Радина Червенова: Дадох последен шанс на Коко!

Радина Червенова е простила на неверния си съпруг Коко Каменаров връзката с близначката на Гергана Паси Михаела Калайджиева, като му е дала последен шанс.

Радина и Коко се разделиха най-изненадващото в началото на тази година заради него в забежката му с бизнесдамата, която е шеф на "Теленор“, а през 2014 година роди син на бизнесмена Борислав Дионисиев. Коко и Михаела поддържали извънбрачна паралелна връзка поне година, дори не се криели и неведнъж били забелязвани в романтични ресторанти, хваната за ръце.

Радина се затваря очите дълго време, но в началото на годината посъветвала Коко да прецени с кого би се чувствал истински щастлив. Събрала си багажа и заминала при дъщеря си Десислава в Швейцария. По време на раздялата двамата запазили добрия тон и продължавали да се чуват по телефона. Бившият шеф на БНТ направил няколко опита да си я върне, докато най-накрая не заминал при нея, за да и поиска да й поиска прошка лично.

Той дал дума, че връзката му с Михаела Калайджиева вече е в миналото, и признал, че докато са били разделени, осъзнал, че Радина е неговата голяма любов. Затова и бившата водеща на "По света и у нас“ решила да му даде последен шанс и да си затвори очите за забежката.

Двамата са се събрали в началото на юни и сега се носят на крилете на любовта, преоткрили отново чувствата си, издават техни близки пред "Галерия“. Освен това те имат и общ бизнес, свързан с медийни консултации и реклама.