Радина Червенова на психиатър заради изневерите на Коко Каменаров

Емблематичната новинарка е простила на неверния си мъж и с взаимни усилия са успели да възродят брака си

През ключалката
12:19 - 12 Април 2024
7590
Радина Червенова на психиатър заради изневерите на Коко Каменаров

Радина Червенова за пръв път проговори за изневярата на съпруга си Коко Каменаров, която съвпадна с другия най-тежък период в живота ѝ – битката ѝ с рака на гърдата. Славната говорителка на БНТ сподели откровено, че мъжът ѝ е имал извънбрачна афера, която дълбоко я е наранила, защото била с тяхна семейна приятелка.

Цялата ситуация била изключително грозна и Червенова още си спомняла момента, в който си дошла от гости при дъщеря ѝ в Швейцария, отворила семейното им жилище с Коко и се озовала там сама, защото той се бил изнесъл при любовницата си.

Аферата на Каменаров бе със сестрата близначка на Гергана Паси – Михаела. Радина споделя, че три неща са ѝ помогнали да се избави от критичния момент, съвпаднал със срещата ѝ с болестта. Тя започнала да посещава курсове по йога и едновременно с това да медитира. Потърсила и специализирана помощ. Обърнала се към известния психотерапевт Елица Великова, с която провеждали редовно сеанси. Двете дами се сприятелили, а терапията помогнала на Червенова да превъзмогне тежката травма и да намери сили да прости прегрешението на мъжа си, макар двамата да бяха стигнали до развод, пише "Ретро".

Аферата с Михаела Грънчарова (вдясно) едва не струва брака на Каменаров

Бившият шеф на БНТ сложи окончателен край на извънбрачната си авантюра през лятото на 2023 г. след близо 3 години лутане между двете жени. Тогава той взел категоричното решение да се върне при съпругата си, с която са заедно от три десетилетия. Връзката им e преминала през много изпитания, но все пак е устояла във времето.

Емблематичната новинарка е простила на неверния си мъж и с взаимни усилия са успели да възродят брака си. „Оказа се невъзможно да се разделим. Ние сме заедно от 30 години. Разбира се, имало е много конфликти, спадове и пикове, тъй като връзката ни е бурна, но каквото и да се е случвало, винаги единият е имал нужда от другия. Говорим на един език дори когато сме в лоши отношения. Имаме такава любов, каквато рядко се открива. Простих му, но не крия, че обидата беше много голяма, трудно ми беше. По-важно е обаче той да прости на себе си!“, разказва Червенова за перипетиите, през които е преминала.

Към момента и диагнозата, и семейните драми са вече зад гърба ѝ. С Коко се радват отново на семеен уют. Те имат общо 4 деца. От първия си брак говорителката има син Валди и дъщеря Десислава. Коко е баща на една щерка София от предходна връзка. Общата им наследничка пък се казва Анастасия. Всички са щастливо женени, а тв двойката скоро очаква да ги зарадват и с още внуци.