Радина Червенова не иска да се пенсионира

Водещата ще прави авторско предаване и пише книга

Легенди
18:02 - 21 Септември 2023
3877
Радина Червенова не иска да се пенсионира

Емблематичната водеща на БНТ Радина Червенова слезе от екрана на "Преди обед", което изненада мнозина, но не бързайте да я отписвате съвсем, въпреки че според някои тя е вече в пенсия.

Вместо пауза от телевизията обаче, Радина просто ще направи промяна. Тя ще има свое авторско предаване за взаимоотношенията между хората, което ще наподобява рубриката, която водеше и в "Преди обед", но оттук нататък ще засяга и други женски теми.

Все още не е ясно кога ще се появи в ефир, но зрителите я очакват с нетърпение. Мнозина са убедени, че предаването ѝ е обречено на успех, просто защото самата тя има много опит зад гърба си.

Паралелно с телевизионните промените, водещата трябва да издаде съвсем скоро и първата си книга "Сън", която вече е започнала да пише. Вярва обаче, че няма случайни неща, защото сънувала много ярък и дълъг сън. Събудила се и решила да запише основните моменти. След време, една вечер, започнала да пише и не усетила кога е станало 8 сутринта. Това се случва след напускането ѝ от БНТ, където минава цялата ѝ кариера.