Радина Червенова пак вдигна сватба

В първите дни на септември тв звездата е оженила първородния си син Валди

Нещо за четене
16:54 - 29 Септември 2022
8824
Радина Червенова пак вдигна сватба

Три сватби в рамките на по-малко от година вдигна Радина Червенова, последната от които се състояла буквално преди седмици при абсолютна дискретност. В първите дни на септември тв звездата е оженила първородния си син Валди.

Наследникът на говорителката, който е компютърен гений, се взел с дългогодишната си половинка Марина Камбурова на луксозно и изискано тържество. Церемонията по встъпването им в брак, както и последвалите официална вечеря и купон се състояли в един от най-реномираните хотелски комплекси у нас – „Пирин Голф“, намиращ се в подножието на Пирин, между Банско и Разлог. 5-звездният ризорт е фаворит на хайлайфа у нас. Там редовно си почиват естрадният трубадур Веселин Маринов, тв водещата Гала и много други знаменитости.

Младоженците наели комплекса за избраната от тях дата близо година преди събитието. Сватбата била на горска тематика в зелено, а размяната на обетите се състояла насред необятното голф игрище на комплекса, където била разположена сватбената арка, декорирана с цветя. Синът на Радина подбрал строг черен костюм с папийонка за повода, а булката блеснала в сатенена рокля с голи рамене, пише „Ретро“.

Валди всъщност е дете на Червенова от нейния първи съпруг, за когото тя не обича да говори. Той и сестра му Десислава са плод на любовта между бившата водеща на „По света и у нас“ и художник. През дългогодишната си телевизионна кариера Радина успява да опази името му в тайна и никога не повдига завесата около техните отношения. Когато се разделят, Деси е вече голяма, но брат й бил невръстно дете. Затова момчето започнало да приема втория мъж на майка си – Коко Каменаров, за свой баща и дори избира да вземе официално фамилията му.

По-късно Радина и Каменаров стават родители на общата им щерка Анастасия, която всъщност се омъжи малко преди брат си. Анастасия първо сключи граждански брак през февруари, а в разгара на лятото с нейния съпруг Яким, с когото се познават от ученици, направиха и градинско сватбено тържество в покрайнините на София.

Оказва се, че и сестра й София, която пък е дете на Коко от предишния му брак, също се сгодила и скоро щяла да бъде булка. В тв средите шушукат, че Червенова и Каменаров се събрали под един покрив в началото на годината именно заради радостните поводи, които предстояли на децата им. Преди това известно време двамата живяха разделени, като дори се разведоха по съдебен път. Причината беше, че бившият шеф на БНТ имаше авантюра с друга жена и напусна съпругата си малко след като тя пребори коварна диагноза. Към настоящия момент обаче семейният живот на Каменарови е цветя и рози и те са в трепетно очакване на внуци.