Радина Кърджилова гладува заради Деян Донков

Актрисата отново стана скелет, за да се хареса на мъжа си

Нещо за четене
14:40 - 10 Август 2022
12211
Радина Кърджилова гладува заради Деян Донков

Радина Кърджилова отново прилича на ходещ скелет. 36-годишната половинка на Деян Донков се е стопила и вече тежи под 50 кг. Актрисата, която вече се е отдала на лятна почивка на морето, сподели няколко кадъра по бански, от които се вижда, че е прекалено слаба. От кадрите не става ясно къде точно са решили да отидат арт семейството, но по всичко личи, че се наслаждават на една пълноценна почивка, а на плажа няма никой друг освен тях.

Кърджилова се беше позакръглила покрай двете си бременности и раждания, но сега отново е нездравословно слаба, пише „Уикенд”. В очите на последователите й веднага се наби кльощавата й фигура, която е като на момиченце. Преди време Радина издаде, че е толкова слаба заради любимия си Деян Донков. Красавицата заяви, че актьорът така я харесвал повече и тя се изтезава с глад, за да угоди на вкуса му към жените.

Носителката на „Икар” никога не е била дебела, но в началото на своята кариера бе приятно закръглена. Впоследствие тя лудна по Деян Донков, а оттам се започна и с манията й да е суперслаба. Радина свали почти 10 килограма от тялото си за по-малко от половин година. Всички, които успяха да я разпознаят, се потресоха от вида й и постоянно се питаха дали това е тя. Вместо да се спре да слабее, красавицата продължи да се изтезава с мъчителни диети. По-обезпокоителното за близките й обаче е, че мъжът й Деян Донков я е накарал да е толкова кльощава. „Той ме харесва такава и ме поощрява да отслабвам. Чувствам се добре“ – признавала е  красавицата, която нашумя покрай сериала „Стъклен дом”.

Съпругът й бил маниак на слабите жени. Той си падал само по вталени дами и неслучайно досега не е имал за гадже нито една по-пухкава хубавица. Знае се, че Деян Донков заряза бившата си съпруга Анастасия Ингилизова, защото не успя да се втали, след като го дари със син. След нея мачото се залюби с Кърджилова, която тогава беше в пика на славата и красотата си. Актьорът на няколко пъти си изтърваваше нервите върху крехката си половинка, като според слуховете дори я вкара по спешност в болница. В риалити формата „Къртицата“ Радина сама призна, че е жертва на физически тормоз от страна на любимия си.

Случаите на терор бяха десетки, като няколко са култови и с особена жестокост, като при един от побоите секссимволът избива зъбите на Кърджилова. Цялата драма се разиграва след сватбата на актьорите Ивайло Драгиев и Костадинка Аратлъкова, която беше преди точно 10 години. Радина се снима с Ивайло във филма „Тилт”, а на тържеството е поканена като шаферка. Всичко започва весело и с много усмивки – като за сватба. След няколко питиета обаче Радина и Донков, който я придружава като неин кавалер, започват да изпадат в обичайните си мрачни настроения и взаимно да се дразнят и заяждат. Двамата успели да развалят дори настроението на младоженците с панаирите помежду си. Арт двойката си тръгнали от сватбата, като Донков вече бил толкова бесен на половинката си, че я блъснал с всичка сила. Радина паднала и си разбила зъбите, а побеснелият Донков започнал да я рита колкото може по-силно. Носителката на „Аскеер” бе подала жалба в софийското Първо районно управление, но няколко дни по-късно отишла в полицията и сама оттеглила жалбата си.

„Нямам претенции към него. Случи се глупав инцидент, бях пияна“, оправдала се звездата. Разбира се, случаите на насилие над Радина не се изчерпват с този, но другите бледнеят пред избитите й зъби. Не е ясно дали и днес продължава физическият тормоз над клетата актриса, но със сигурност й е оказван психически терор.

„Никога не сме били първо приятели. От самото началото стана „страшно” - в най-пълния смисъл на думата. Връзката ни е „удари гръм, изви се буря”. Не сме планирали амбициозно всяка стъпка, не сме се опознавали. Оставихме да ни помете тази достоевска „буря”, защото смятам, че нещата са прости. Отношенията или се задълбочават, или не се. В нашия случай грешки правим и двамата, приемаме двете си страни - нелицеприятните и приятните, които има всеки човек”, призна в едно от малкото си интервюта Деян, като така се опита да се оправдае за агресията върху половинката си.

През 2016 г. се роди първият син на Радина и Деян – Христо, кръстен на дядо си - художника Христо Кърджилов. „Внучето е разкошно. Когато Ради забременя, беше много слаба. Това ни безпокоеше. Веднага отказа цигарите. Но имаше тежки роли, които изискваха голямо физическо усилие. Постепенно намали участията си и слезе от сцената, готвейки се за най-важната роля в живота си - майчинството. В последните месеци на бременността от нея се излъчваше едно меко сияние, като на Мадона. Ето че и младенецът дойде”, призна след като стана дядо Христо Кърджилов, като дори и той не крие, че се е безпокоял за кльощавата фигура на наследницата си.

След като роди сина им Христо, Радина беше леко понаедряла, но това никак не се понрави на любителя на кльощави жени Донков. Секссимволът на Народния театър подложил жена си на диета и постепенно я накарал и тя самата да се пристрасти към гладуването.

Звездата от „Стъклен дом” бе ходещ скелет допреди да забременее за втори път. Докато беше „трудна”, Радина направо сияеше и беше истински красива. След като роди малкия Йоан, тя беше леко закръглена, но секси и женствена. Любимият й мъж обаче не я харесваше така и актрисата пак започна да гладува, като ефектът вече е видим. Носителката на „Аскеер” е с доста лабилна психика и лесно се поддава на манипулации, особено от Донков. Затова той лесно я убедил, че трябва да свали много килограми. Радина се е подложила на зверска диета и вече отново е скелет, като убеждава близките си, че се харесва такава. 

„Трябва спешно да качи поне 4-5 кила”, коментира вида й младо момче, което е разтревожено за нездравословния и измъчен вид на актрисата.