Радост за меломаните: Gojira и Sepultura идват на Hills of Rock 2025

Фестивалът ще се проведе на от 25-и до 27-и юли в Пловдив

Новини
15:26 - 16 Октомври 2024
4276
Радост за меломаните: Gojira и Sepultura идват на Hills of Rock 2025

Една от групите, които направи добро впечатление по време на откриването на Олимпийските игри в Париж - Gojira, идва у нас. Френските хеви метъл музиканти ще се качат на сцената на Hills of Rock идната година.

Gojira ще свирят на 25 юли на Гребната база в Пловдив – готови да донесат нова енергия и нови стандарти и у нас.

Лято 2025 започва да се подрежда с датите за Hills of Rock, които вече са определени – от 25 до 27 юли, Пловдив отново ще се превърне в епицентъра на рок и метъл сцената, където фенове и артисти ще се съберат за три епични дни.

Билетите са в продажба и стартират на цени от 140 лв. за еднодневен билет и от 220 лв. за тридневен достъп до фестивала. На разположение вече са и пропуски за тридневен къмпинг от 99 лв.

Във втория фестивален ден - 26 юли, на основната сцена на Гребния канал ще излязат и Sepultura за концерт част от прощалното им световно турне „Celebrating Life Through Death“, с което отбелязват 40 години на сцена.

След десетилетия на възходи и падения, обиколили над 80 държави и превърнали се в символ на бразилската метъл култура, Sepultura се сбогуват с феновете си по цял свят, в това число – и с българската публика.