Радостин Василев пак атакува: Ива Митева и Каримански правеха интригите в ИТН!

След Слави Учиндолеца официално си имаме и Лейди Гага в българската политика, заяви бившият министър на спорта

Новини
17:30 - 15 Февруари 2023
9331
Радостин Василев пак атакува: Ива Митева и Каримански правеха интригите в ИТН!

"След Слави Учиндолеца официално си имаме и Лейди Гага в българската политика, която желае да бъде новият мост на задкулисието. ДС, "библиотекарският" кръг и клуб "Ялта" отново заложиха на куц кон", заяви Радостин Василев.

Бившият спортен министър и член на ИТН продължи с предизробните си атака на всички фронтове. Настоящият представител на Продължаваме промяната нападна Ива Митева и Любомир Каримански.

Стори го, както обикновено - в профила си във Фейсбук, и отново подплатено с факти и неговата истина.

Ето какво още сподели Василев:

"Слушах с отвращение Ива Митева по БТВ преди малко. Абсолютен ужас и демагогия на квадрат. Поканена е, защото била обявила някакъв проект. Иначе няма абсолютно никаква причина да се кани.

Проектът й, който усилено се прокламира като "президентски", ще има 0.1% на изборите и всичко ще приключи.

Нищо не се е променило при Ива Митева. Тя доказано не обича да казва истината и сега отново се убедих в това. Аз обаче държа на истината и това е много важно за мен.

Чух я, че говори за предатели и че не се правило така напускането. Визираше мен и група много смели мъже, които пред очите на цяла България разкрихме фалша на бизнеспроекта на Слави Трифонов, веднага след като той свали без никакво основание правителството на Кирил Петков. Всеки от нас каза защо напуска и какво е видял пред цяла България.

Колажът, който Радостин Василев публикува под поста си

Ива Митева и модерният й колега стояха и се ослушваха като сурикати. Сега излизат и казват - ама ние не знаехме, ама ние не сме членове, ама ние нямахме думата. Късно е, либе, за китка!

Считам, че познавам добре Ива Митева и Любомир Каримански. Те бяха най-доверените хора на Слави Трифонов, след сценаристите му. По мое мнение, те бяха основните създатели на интриги в групата ИТН и съм споделял с всички това мое становище и дори със Слави Трифонов. Те бяха и основните лица, които дестабилизираха коалицията и саботираха работата на НС.

И всичко това, заради неудовлетворени лични амбиции. От първия ден на 47-ото НС, Митева беше обидена, че първата политическа сила си е посочила председател на НС, а няма да е тя, която е от петата политическа сила. И нека признаем - Никола Минчев беше по-добър председател от нея!!!

От момента, в който Каримански не беше избран за управител на БНБ, той предприе мащабна цялостна атака по всички линии срещу ПП. Хайде сега, да бъдем напълно честни. И аз не бих гласувал за него, а бяхме в една партия. Истината е нещо много болезнено за ушите на обичащия да го лъжат. Но тя е единствения път към доверието.

Ива Митева и Каримански не могат и нямат никакъв шанс да спечелят доверието на хората!

А може би просто са поели друг ангажимент към злите сили, подобен на този, който обявиха, че са поели към Трифонов при безвъзвратно закъснялото си напускане на ИТН, те да си кажат..."