Радостин Василев: Слави полегна на Бойко

Борисов отново се скри зад жените в ГЕРБ, заяви бившият министър на спорта

Новини
21:49 - 18 Май 2023
6379
Радостин Василев: Слави полегна на Бойко

"От изчегъртване на ГЕРБ до официално самопредлагане на ГЕРБ. Слави полегна на Бойко Борисов, само и само, неговият брокер (експерт) да "стокира" в МРРБ в кабинета "Габриел", заяви бившият министър на спорта Радостин Василев.

Юристът, който напусна партията на Дългия и се присъедини към Промяната, продължи с атаката си към Трифонов, който днес заяви, че ще подкрепи експертно правителство...

Също така, роденият в Плевен Василев, коментира и последните действия на бившия премиер Борисов.

"Ех, Бойко... Страхуваш се, Бойко, ама много се страхуваш, и има защо. Бойко Борисов, видимо притеснен, твърди, че решението за оставката на Гешев го била взела Мария Габриел с подкрепата на парламентарната група.

Въпреки, че шефката на тази група Десислава Атанасова, "контактна" Гешев, че до последно не знаела за желанието за отстраняване на главния прокурор. Ясно е кой лъже.

Борисов отново се скри зад жените в ГЕРБ.
Най-вероятно следващият "гениален ход" на Бойко ще бъде да даде на прокурор Десислава Атанасова за уронване престижа на партията, за това, че е говорила с Гешев, след като "стокиращата" до нея Габриел поиска оставката на главния прокурор!

Г-н Борисов, според астралните прогнози следващата седмица ще е много интересна за вас в личен план. Шампионска лига навлиза във финалната си фаза...".