Рафа Бенитес разбуни духовете: Знам защо напуска Клоп

Бившият мениджър не пожела да разкрие подробностите за причините на германеца

Топ
17:40 - 30 Януари 2024
3186
Рафа Бенитес разбуни духовете: Знам защо напуска Клоп

Бившият мениджър на Ливърпул и настоящ треньор на Селта - Рафаел Бенитес, намекна, че знае нещо повече за обстоятелствата около решението на Юрген Клоп да напусне клуба след края на сезона.

Испанецът подчерта, че има вътрешна информация, но не каза нищо повече и остави поводи за догадки след коментара си за новината, която шокира феновете на мърсисайдци.

„Имам предимството, че познавам доста хора в Ливърпул, както и в самия клуб, така че, малко или много, знам какво се случи. Мога да кажа само позитивни неща за Клоп, защото той е мой приятел и имам добри взаимоотношения с него. Това, което той направи и продължава да прави, е изключителна работа. Знам и нещо друго, отвътре в клуба.

Той излезе и говори пред всички, давайки време на клуба да се реорганизира. Това е типично немско качество, защото по този начин уведомяваш всички предварително, така че да няма шок. Да се надяваме, че Ливърпул ще се справи добре както до края на сезона, така и когато дойде новият мениджър. Желая всичко най-добро на клуба“, заяви Бенитес.