Раг ен Боун Ман се ожени

Авторът на хита „Human” се пипна за церемонията с анцуг „Поло Ралф Лорън“

Любопитно
09:54 - 03 Май 2019
12080
Раг ен Боун Ман се ожени

Певецът Раг ен Боун Ман (Rag'n'Bone Man) се ожени за годеницата си Бет Руи, съобщи Контактмюзик. Двамата имат 20-месечен син Рубен. Те са заедно от девет години.

Гражданската церемония в Луис, Източен Съсекс, беше в тесен кръг. Младоженците предпочетоха да са облечени спортно и поискаха същото и от гостите си. Затова всички бяха в анцузи.

Екипът на булката обаче беше направен по поръчка, като върху него е щампован портрет на семейната котка Патриша. Раг ен Боун Ман, чието рождено име е Рори Греъм, избра за церемонията анцуг "Поло Ралф Лорън".

Певецът, който е на 34 години, неотдавна призна, че се опитва да отслабне, защото иска да е по-здрав заради сина си.

"Откакто Рубън се роди, се опитвам да се грижа повече за себе си - каза Раг ен Боун Ман. - Винаги съм бил едър - бях 1,80 м още на 10 г., но никога не съм усещал проблеми със здравето. Това не ме притеснява от суета. Искам обаче да отслабна с десетина килограма заради детето".

За да е в по-добра форма, Раг ен Боун Ман вече плува всеки следобeд и е намалил цигарите. Раг ен Боун Ман стана известен с хита "Human" през 2016. Албумът със същото име стана най-бързо продаваният в изпълнение на мъж за десетилетието.