Рак уби топмодела Елица Дочева

Новини
14:54 - 17 Май 2019
15957
Рак уби топмодела Елица Дочева

Известният топмодел от близкото минало Елица Дочева - Димитрова е починала в столичната "Окръжна болница" след дълга битка с рака, съобщиха нейни колеги от модния бранш. Хубавата Ели е дъщеря на известната ни дизайнерка Светла Димитрова, създател на марката "Ариес Уникат".

Моделът, за чийто живот се бореха медиците, се предаде на болестта тази сутрин. Драмата на красавицата остана скрита от обществеността по нейно настояване, като едва вчера тежкото й състояние стана ясно от пост на тв водещата, актриса и певица Роси Русева в социалните мрежи.

„ПРИЗОВАВАМ ЗА ВСЕОБЩА МОЛИТВА ЗА ЖИВОТ И ЗДРАВЕ!!! В Окръжна болница в реанимация лекарите се борят за живота и здравето поразен от коварна болест на българския топ модел Елица Дочева. Нашата голяма приятелка, една от най красивите жени на България, само на тридесет и няколко години, дъщерята на голямата дизайнерка Светла Димитрова от АРИЕС УНИКАТ.

ПРИКАНВАМ ВСИЧКИ ПРИЯТЕЛИ ДА СЕ ПОМОЛЯТ ЗА ОЗДРАВЯВАНЕТО Й. АМИН”.

За съжаление молитвите и опитите на лекарите да спасят хубавата Ели не успяха да й помогнат да пребори коварната болест. Първи за трагедията съобщи в социалните мрежи ексцентричният художник Папа Жан. Елица оставя син на 15 години.

Lupa.bg изказва съболезнования на семейството и близките на Елица Дочева.