Ралф Шумахер се фука, че е гей! (СНИМКИ)

Братът на Пилето искал новината да се появи в навечерието на Нова година

Спорт
12:30 - 15 Юли 2024
4547
Ралф Шумахер се фука, че е гей! (СНИМКИ)

Спортните среди в Германия получиха пореден шок. След като Бундестима отпадна от Евро 2024, за да види как палачът му Испания триумфира срещу Англия в Берлин, секторът с бързите скорости трябваше да преглътне и новината, че по-малкият брат на изпадналия в кома от дълги години Михаел Шумахер - Ралф, е гей!

Бившият пилот от Формула 1 разкри, че има връзка с друг мъж. Шумахер - младши стори това с публикация в Инстаграм. На нея Ралф се е прегърнал с "неизвестен" мъж и двамата гледат залязващото слънце. Впоследствие самоличността на партньора му беше разкрита.

Но всъщност кой е неизвестният мъж, който прави бившия съпруг на Кора Шумахер (51 г.) толкова щастлив?

Името му е Етиен, той живее с Ралф в Южна Франция и в Южна Африка. Ралф и Етиен са двойка от две години. Етиен е французин и вече е научил малко немски за Ралф.

Двамата се влюбват отдавна и прекарват много време заедно. В миналото те са работили заедно и професионално.

Ралф Шумахер и Етиен позират със своя обща приятелка

"Най-красивото нещо на света е да имаш точния партньор до себе си, с когото можеш да споделиш всичко", написа 49-годишният Шумахер под снимката.

Шумахер бе женен за Кора Бринкман от 2001 до 2015 година, като двамата имат син Дейвид на 22 години, който също е автомобилен състезател. Именно Дейвид бе един от първите, които коментираха публикацията на баща му.

"Много се радвам, че най-накрая си намерил човек, с когото се чувстваш добре и комфортно, няма значение дали е мъж или жена, поздравления и ти желая всичко най-хубаво", написа като коментар Дейвид.

Кармен Гайс (в средата) е щастлива за двойката. Ясно се вижда, че Ралф и Етиен също "греят"

Играта на криеница трябваше да спре сега.

Всички в приятелския кръг на Ралф вече знаят, включително и синът му. Любовта им отдавна е престанала да бъде тайна. Точно обратното: приятелите на Ралф изцяло застават зад двойката.

Близък на Шумахер разкрива, че Етиен винаги е там, на състезателната писта. Всъщност Ралф е искал новината да излезе в навечерието на Нова година, но се е забавил.

Ралф Шумахер се състезава във Формула 1 от 1997 до 2007 година за Джордан, Уилямс и Тойота. Той записа шест победи, 27 подиума и шест полпозишъна.

Най-силният сезон на малкия брат на Михаел Шумахер бе през 2001, когато той постигна три победи и завърши на четвърто място в класирането при пилотите.