Рамо от ЕНП: Манфред Вебер долетя да помага на Бойко

Шефът на ЕНП ще участва в закриването на предизборната кампания

Политика
12:18 - 30 Март 2023
3553
Рамо от ЕНП: Манфред Вебер долетя да помага на Бойко

Председателят на Европейската народна партия пристигна днес у нас, за да се включи в закриването на предизборната кампания на ГЕРБ. 

„Варна, идваме! Заедно с председателя на ЕНП Манфред Вебер, който за пореден път ще потвърди подкрепата на най-голямата партия в ЕП за коалицията ГЕРБ-СДС!“, това написа в личния си фейсбук профил евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов.

Той сподели кадър от летището в морската столица, от който се вижда, че заедно с Вебер и Адемов са и евродепутатите от ГЕРБ/ЕНП Андрей Ковачев и Александър Йорданов.

Мисията на Вебер е да се включи в закриването на предизборната кампания на партия ГЕРБ във Варна.

Днес от 18 часа във Варна, ГЕРБ ще закрие своята предизборна програма. На събитието се очаква да присъстват над 1000 души, които да заявят своята подкрепа към Бойко Борисов и колегите му.

Вебер и Борисов открай време демонстрират топли приятелски чувства. Шефът на ЕНП винаги е изразявал публично подкрепата си за ГЕРБ и лично за лидера. И на миналите избори, политикът от Брюксел е пожелавал успех на Борисов и го е насърчавал в каузите му, като нееднозначно е заявявал, че именно Борисов трябва да направи правителство и да бъде премиер.