Рапър възпя головата машина на ЦСКА (ВИДЕО)

Новини
13:01 - 09 Януари 2021
2191
Рапър възпя головата машина на ЦСКА (ВИДЕО)

Гамбийският рапър Джамбай възпя нападателя на ЦСКА Али Соу в песен. Тя може да се види в YouТube. Парчето е близо 3 минути, като в него са включени няколко гола на Али, включително и в последното вечно дерби срещу Левски.

Отделно има и много снимки, както и кадри на роднините му, които са с екипи на ЦСКА.

От думите на песента се чува само “суперкупа” и “Европа”, като вероятно се отбелязва и пробивът на “червените” в евротурнирите този сезон.

Джамбай е кръстил парчето си “По искане на публиката”.

Той вероятно е голяма звезда в Гамбия, където е роден нападателят на ЦСКА.

Джером Синклер най-накрая успя да се присъедини към отбора на лагера в Турция и ще направи първа тренировка в събота. Това означава, че няма да бъде ползван в контролата срещу втория тим на “Алания”, която е от 13,30 часа.

Все още има проблеми с прибирането на Жул Кейта от почивката и той все още не е на разположение на Бруно Акрапович. Няма го и Нуно Томаш, който си търси нов отбор.

Треньорът на вратарите Ивайло Иванов е свалил гипса и започва възстановяване. Той счупи глезена си преди Коледа и заради това вместо него на лагер замина Ивайло Петров.

Иванов пострада на мач между треньорското ръководство на “червените”.

Вече е ясно, че по време на първия лагер на ЦСКА в Турция няма да има нови попълнения в състава. Такива ще се търсят при евентуални изходящи трансфери.

Най-спешно се търсят централен защитник и дефанзивен халф.
Доста сериозен интерес от страна на албанския шампион “Тирана” пък има към централния нападател Ахмед Ахмедов.

Ахмедов е един от героите на сезона за ЦСКА, но след идването на Бруно Акрапович е главно на пейката за сметка на Георги Йомов, който е предпочитан партньор в атаката до Али Соу.

Няколко отбора от елита искат да вземат и смъртната резерва Тонислав Йорданов, като най-настоятелен е Етър. Търновци търсят заместник на Преслав Йорданов, след като вече получиха конкретна оферта за него от “Слован” (Либерец), един от най-сериозните отбори в чешкото първенство, и почти сигурно ще напусне отбора на Александър Томаш. Много настоява за Боруков и български отбор, но той предпочита твърдо да продължи кариерата си в чужбина. Положението му ще стане ясно в близките няколко дни.