Рапърът Кристо събира пари за майка си

Мариана Балабанова се бори за живота си в клиника в Турция

През ключалката
14:35 - 20 Април 2023
2721
Рапърът Кристо събира пари за майка си

Рапърът Кристо събира пари за лечението на своята майка Мариана Балабанова, която се бори за живота си в клиника в Турция. "В една от болниците й поставиха грешна и по-тежка диагноза - левкемия тип М2, остра левкемия. Оказа се грешна, в Турция казаха, че е левкемия М5, която е доста по-различна с различно лечение и с по-голям шанс за лекуване“, сподели певецът, който се надява на подкрепата на хората, които не спират да му помагат в трудната битка.

Ето какво пише рапърът:

Здравейте,
Събираме средства за лечението на майка ми Мариана, която се бори с остра миелоидна левкимия М5 в болница Медикана Интернешънъл в Истанбул.
В продължение на цял месец Мариана беше разпъвана на кръста на здравната система в родната си България с грешни диагнози и прехвърляне между държавни и частни болници, като и беше отказван шанс за живот. Решението за лечение в специализирана клиника в Турция се оказа единствената възможна алтернатива, която дава шанс за излекуването и.
На всички които искат да я подкрепят в най-важната битка в живота и -
Благодаря ви!
За улеснение и за желаещите за този начин на подкрепа публикувам и моята Револют сметка: https://revolut.me/hristoifd
"За лечението на Мариана"
Както и дарителска сметка в ОББ:
Сметка (IBAN):
BG50UBBS80021043538550
Swift Code (BIC):
UBBSBGSFXXX
Титуляр:
Христо Балабанов
Основание за плащане:
За лечението на Мариана
Дарителската сметката се управлява от банка ОББ и средствата ще бъдат използвани единствено за разходи свързни с лечението.
Мариана е невероятен човек с голямо сърце. Освен любяща съпруга и майка, тя е един от най-успешните специалисти, които се занимават с терапия на заекване. През 23 годишната си кариера в няколко европейски държави, тя е променила из основи живота на повече от 5000 души с тежки форми на заекване, предимно млади хора и деца. В последните няколко години, заедно с екипа си работи върху проекта “Bye Bye Stuttering” за дигитализиране на своята методика, което да даде възможност на 80 милиона души по света да се възползват от нейните предимства и да преодолеят проблема си със заекването.
Мариана е истински боец. Тя никога не оставя недовършена своята работа. Бори се винаги за 100% резултат - дори и да са нужни години. Приела е толкова много човешка болка. Раздала е толкова много любов.
Благодаря ви!
- Кристо