Рапърът Тото се изгаври с Любо Нейков, хората му скочиха

Йонислав Йотов от СкандаУ разгневи хиляди последователи в нета

Новини
22:20 - 21 Март 2023
7806
Рапърът Тото се изгаври с Любо Нейков, хората му скочиха

Йонислав Йотов, познат основно като Тото от СкандаУ, разгневи потребителите в нета и си навлече такива попържни, че сигурно свят му се е завило. Но в случая той си заслужи това, че и много повече, заради бруталната си и грозна гавра с Любо Нейков.

Нерде Ямбол и нерде Стамбол, са казали хората и същото е - нерде Тото, нерде Нейков, но явно врачанеца го тресе мания за величие (видно само от него самия). След Оскарите, на които бе присъдена награда за Брендън Фрейзър в ролята му на огромния дебелак във филма "Кит", Тото се изгъбарка и честити Оскара на Любо Нейков.

Той сложи снимка на Брендър от "Кит" и направи сравнение с визията на големия наш комик. Разбира се, Нейков нито е прост човек, нито е комплексар. Той разбра за тъпотията на Тото след реакциите в нета и веднага му отговори с усмивка, че е горд да прилича на така добре изиграния образ.

Хората обаче далеч не са толкова щадящи към рапърчето и го попиляха.

"За кого се взе ти бе, нещастник?! Тъпо парче и некадърен пустиняк! На Любо Нейков, а и на половината наши актьори и певци не можеш и куфарите да им носиш, жалкарче! Сравнявай себе си с когото си избереш от Тримата глупаци на Доньо Донев - ако изобщо си чувал за тях и за него", направиха го на нищо в нета.