Рашидов: Защо гледаме на София като на салам, който някой трябва да яде

Графа беше една кочина, сега улицата е по-хубава отвсякога, отсече бившият министър на културата

Общество
09:12 - 05 Септември 2019
1696
Рашидов: Защо гледаме на София като на салам, който някой трябва да яде

"И тези, като всички избори, ще бъдат неприятни. Черният пиар минава границите на правене на политика. Политиката са позиции и платформи. Ще ги видим, но зад тях ще има много компромати." Това заяви депутатът от ГЕРБ Вежди Рашидов, председател на комисията по култура, в сутрешния блок на Би Ти Ви.

"Не знам защо гледаме на София като на салам, който някой трябва да яде. В София живеем много хора, това е жив организъм", категоричен бе той.

"Разликата от това да се говори и да се прави политика е голяма. София няма нужда от експерименти. Имаме нужда от града, не от кмета", разкри Рашидов.

"Манолова е активен човек, към нея имам симпатия. Фандъкова свърши много работа. Тя може да се обърне и да покаже свършените неща", допълни депутатът от ГЕРБ.

"Бойко Борисов е правил грешки, но никога не ги е отричал, когато трябва да се стабилизира го прави. Не джипът, а самият Бойко Борисов излезе и се стегна след експеримента на президентските избори", коментира още бившият министър на културата.

Относно скандалния ремонт на „Граф Игнатиев” Рашидов коментира, че улицата никога не е била по-хубава от сега, а преди е била „една кочина”. Според него това, че някой се е спънал не е повод за негативното говорене.

"Кой ходи и чупи Ларгото, ние ли, не ние ходим по стъклата. Там не е място за скейтборди. Ами тези момченца, които ходят с камера по столицата и снимат, а дърво не са посадили. Нека някой да “спаси” София от тях. София никога не е бил толкова хубав град, колкото е сега", завърши Вежди Рашидов. Думите му бяха отправени към активистите на движението "Спаси София".