Рая Пеева заряза Явор Бахаров заради Цитиридис

Нещо за четене
17:03 - 23 Юни 2021
8660
Рая Пеева заряза Явор Бахаров заради Цитиридис

Рая Пеева напусна гаджето си - подсъдимия Явор Бахаров, който беше хванат да шофира пиян и надрусан миналия февруари в Банско. Слуховете гласят, че актьорът започнал да посяга на блондинката в изблици на ревност, а тя си събрала багажа и го напуснала.

Не е ясно дали временната им раздяла няма да е окончателна, защото те са се карали неведнъж, но тя винаги се е връщала при него. Този път обаче нещата изглеждат сериозни и не се знае дали Рая ще му прости. Според нейни колеги от "Преди обед" преди седмица тя изглеждала доста разстроена, разочарована и наранена, но не изпаднала в подробности на какво се дължат личните й драми. Явор неведнъж е признавал за своите проблеми с неконтролируемата агресия, заради които посещава психолог от две години.

Това ли е новата светска двойка?

Името му се забърка в куп скандали, като най-грандиозният е от миналия февруари, когато го хванаха да шофира надрусан и пиян в Банско. Той получи ефективна присъда за лишаване от свобода за година, но обжалва. Делото вече няколко пъти се отлага и все още не е ясно дали актьорът ще излежи наказанието си, пише "Галерия".

Той обеща пред съда, че ще загърби стария си начин на живот и ще тръгне по нов път с помощта на колеги актьори и на приятелката си. До скоро Явор снима на морето втория сезон на "Съни бийч", от където беше на косъм да изхвърчи заради скандалите. Оказа се, обаче, че тъкмо те провокират вниманието на зрителя и вдигат рейтинга на продукцията.