Разбиха брутална банда в София, изнасилва мъже с кочани царевица и бутилки, за да връщат дългове

Гаврите са били снимани, а жертвите били залашвани, че ако не платят бързо, ще пуснат клиповете в интернет

Общество
23:41 - 17 Октомври 2024
4747
Разбиха брутална банда в София, изнасилва мъже с кочани царевица и бутилки, за да връщат дългове

Отвратителни клипове със сексуални гаври откриха полицаите от СДВР, след като разбиха банда брутални събирачи на дългове. Двама от престъпниците бяха задържани на столичния бул. “Сливница” в зрелищна акция, проведена в четвъртък по обяд от командосите от спецзвеното “Кобра”, а другите двама бяха хванати на други места в София.

Събирач на дългове от бруталната банда, действала от няколко месеца в София

Оказва се, че групата е била следена няколко месеца. Криминалистите придобили оперативна информация, че тя се занимава със силово събиране на бързи кредити. Апашите заплашвали, рекетирали и биели длъжниците, като ги принуждавала да влиза в нови и нови дългове. Самите кредити не били незаконни, макар лихвите да били прекомерно високи. Групата работела не към компанията, която ги отпускала, а към колекторска фирма, с която дружеството имало договор, уточниха от МВР. По тази причина не се съобщава името на кредитната компания.

Въпреки че от СДВР имали информация, че бандата е особено брутална и бие жертвите с бухалки, не очаквали колко точно е жестока. След арестите на групата криминалистите отворили телефоните им. Там имало ужасяващи клипове на побоите, но и на брутални сексуални гаври. Полицаите видели с очите си над 10 видеоклипа, в които мъже са изнасилвани с царевица и пластмасови бутилки минерална вода. Имало и видео, в което мъж е накаран да яде от собствените си фекалии. 

Един от арестуваните бандити в центъра на София

Жертвите от срам не подавали сигнали в полицията. Те били заплашвани, че гнусните видеа ще бъдат разпротранени в интернет сайтове.

Освен на отвратителните сцени, полицаите се натъкнали и на доста пистолети. Проверява се дали са законни. Според източник на Lupa.bg, бруталната група наброява над 10 човека и е била създадена от нов подземен играч, който набира мощ в София в последните месеци. И четиримата арестувани по време на акцията не са софиянци, но живеят отдавна в столицата. Предстоят още арести, операцията продължава, казаха от СДВР.