Разкриха кой може би ще е новият Джеймс Бонд

Звездата от "Убийствен влак" Арън Тейлър-Джонсън изглежда се очертава като фаворит за ролята на 007

Любопитно
23:00 - 04 Януари 2023
4447
Разкриха кой може би ще е новият Джеймс Бонд

Звездата от "Убийствен влак" Арън Тейлър-Джонсън изглежда се очертава като фаворит за ролята на 007, заета преди това от Даниел Крейг, според новинарските съобщения.

Съобщава се, че 32-годишният актьор от „Отмъстителите: Ерата на Ултрон“ се е срещал с продуцента на Бонд Барбара Броколи – и дори е имал тайно прослушване миналата година, според Дейли мейл.

Източник каза на Дейли мейл, че въпреки че екранният тест е минал „много добре“, нищо не е официално потвърдено.

Съобщава се, че актьорът от „Диваци“ наскоро е заснел сцени като шпионин, включително емблематичната поредица с дулото на пистолета в началото на филмите за Бонд.

„Аарън отиде на екранен тест, за да бъде следващият Бонд през септември, а продуцентите и Барбара го харесаха“, каза източник пред Дейли мейл през ноември.

„Сега той е един от фаворитите“, добави източникът. „Аарън е впечатлил шефовете толкова много, че е заснел една от известните сцени с дулото на пистолета на франчайза, нещо, което правят всички актьори.“

Други актьори, за които се предполагаше, че биха могли да изиграят известният шпионин бяха Айдрис Елба, Том Харди, Хенри Кавил и Ричард Мадън.