Разкриха я: Новата любов на Вергов е известна спортистка

Александра Начева пропусна олимпийските игри в Париж заради счупен глезен

Новини
13:00 - 07 Септември 2024
5718
Разкриха я: Новата любов на Вергов е известна спортистка

Атлетката Александра Начева най-вероятно е новата изгора на актьора Юлиян Вергов. Артистът бе изловен с красива дама преди дни. Тогава не бе ясно коя е тя. Сигурни източници на "България Днес" обаче заявиха, че е Начева. Според тях чаровната спортистка е откраднала сърцето на Вергов. Засега няма официално потвърждение дали това наистина е тя. Но има няколко уличаващи факта.

Освен очевидната прилика между Александра и момичето, с което се държи за ръка Вергов, има и друго доказателство, че става дума за един и същи човек. Това е бижу, което може да се види на врата на Александра на снимките от преди дни и на нейни такива в социалните мрежи, включително на състезания. И на двете места Александра е с еднакъв бял гердан. Toй явно има висока сантиментална стойност за атлетката, тъй като тя не се разделя с него и на състезания.

Двамата с Вергов не криеха близостта си по време на разходката в София. Ако се съди по жестовете и усмивките им, по това как се закачат и деликатно се държат за ръце, май има горещ пламък помежду им.

Интересен факт е, че актьорът е с 31 години по-възрастен от атлетката. Той е на 54, а Александра едва на 23.

Популярният актьор и младата жена са засечени да се мотаят безгрижно и да се заиграват по улиците като влюбени тийнейджъри преди седмица. И по действията им изглежда, че това е новата сърдечна половинката на Вергов, която той досега криеше. От известно време из артистичните среди се говори, че топактьорът си има гадже. Но коя е тя, как изглежда и други подробности оставаха скрити за широката публика. Просто из киносредите се шушука, че Юлиан Вергов бил доста влюбен.

Чаровната атлетка е доста по-млада от актьора

Филмовата звезда държеше мацката за ръката по особен начин, издаващ интимността на жеста, сексапилната брюнетка - ясен знак, че двамата не са обикновени дружки. А между тях прехвърчат флуиди.

За личния живот на актьора се знае малко. Най-популярна е връзката му с бившата моделка и асистентка на Къци Вапцаров Ирина Ялъмова. Чаровницата дари актьора с единствената му дъщеря - Алена. Двамата обаче са разделени.

Отношенията между Ялъмова и Вергов все пак се затоплиха в последните години, но те просто поддържат приятелски и родителски отношения.

Начева от своя страна до момента не е показвала мъж до себе си. Тя пропусна олимпийските игри в Париж, след като счупи глезен дни преди старта им. Атлетката имаше отлични резултати преди контузията.

Александра има младежка олимпийска титла и е световна шампионка за жени до 20 години. Тя вече брои времето до игрите в Лос Анджелис, които са голямата й цел въпреки тежката травма.

Не веднъж е споделяла, че релаксира най-добре с приятели, които не са спортисти.

"С тях не мога да си говоря постоянно за лека атлетика и е много приятно. Обичам да съм си вкъщи с брат ми", казва чаровната атлетка.

Александра се дипломира в пловдивския Университет по хранителни технологии, където следва специалност "Диетология". Не мисли да спира дотук, амбицирана е да запише две магистратури, пише "България Днес".