Разкритие на Lupa.bg: Деси Радева участва в клипа на Сашо Роман само с... крака

Шоу
18:10 - 26 Ноември 2021
13994
Разкритие на Lupa.bg: Деси Радева участва в клипа на Сашо Роман само с... крака

Откакто в неделя циганският бард Сашо Роман хвърли бомбата, че президентшата Десислава Радева на младини е участвала в негов чалга клип, хиляди фенове на знойната бургазлийка сън не ги лови да се насладят на формите й в ретро видеото. Да, ама в клипа на парчето "Дали съм жив" не се появява жена, която да прилича на Първата дама. Lupa.bg обаче научи, че Деси наистина фигурира в каста на видеото, само че... единствено с крака.

Колкото и да търсят меломаните да зърнат лицето на Радева в дуета между Сашо Роман и Кали, това няма да се случи, разкри ни участник в заснеммнето на продукцията през 1998 г. Всъщност Десислава е заместила при снимките манекенката от "Визаж", която играе ролята на "лошата съперница". По-голямата част от клипа вече била заснета, но се налагали допълнителни кадри, на които вместо титулярката се появява президентшата. Виждат се обаче само дългите й крака.

Ето тази манекенка замества Деси Радева в клипа

Радева, която по онова време работи като пиарка в БМК на Слави Трифонов, сама се писала доброволка за допълнителните снимки. Тя "дарила" на Сашо Роман и Кали изящното си тяло без да иска хонорар.

Иначе парчето "Дали съм жив" се радва на нова популярност след изявлението на Сашо Роман и само от началото на седмицата е събрало 300 000 нови гледания. Хитър пиар ход на стария ромски бард!

Президентшата се снима само в гръб