Разкритие в Lupa.bg: Участник от "Игри на волята" - един от жандармеристите с черепите

Нещо за четене
15:26 - 18 Септември 2020
40258
Разкритие в Lupa.bg: Участник от "Игри на волята" - един от жандармеристите с черепите

Владислав Стоименов от тазгодишния сезон на "Игри на волята" е сред жандармеристите с нашивки с черепи от кървавия протест на 2 септември, научи ексклузивно Lupa.bg. 31-годишният мъж работи в Жандармерията. Той е извикан извънредно заради протеста, като е сложен на първа линия, защото е от по-младите служители, разкриха граждани, разпознали риалити героя.

Въпреки че на малкия екран Влади е все още във формата, то в реалния живот е поне от месец извън риалити предаването. Снимките на "Игри на волята" започнаха началото на юни месец и вече са към края си. Най-вероятно Стоименов е отпаднал по средата на шоуто и от август е "на свобода", като се е върнал към работата си на жандармерист и решил да си пришие нашивки на униформата.

Припомняме, че по време на протеста на 2 септември в репортажи на медии и от снимки на участници в демонстрациите се видя, че униформени са поставили на видно място емблеми и нашивки с надписи, които не отговарят на изискванията, което предизвика редица въпроси към ръководството на МВР. 

"По-младите колеги не знаят правилата и са си наслагали черепи" - оправдават ги част от старшите жандармеристи.

В "Игри на волята" Влади влезе с мото: „Предизвикателствата правят живота интересен, а преодоляването им е това, което прави живота смислен”. Явно 31-годишният риалити герой е възприел като предизвикателство да си сложи "няколко черепа" на униформата.