Разследване на Lupa.bg: Близък на Красимира запалил колата на Пейо?

Мъжът чакал двете жени на Витоша с туба бензин

Общество
17:30 - 30 Януари 2024
8421
Разследване на Lupa.bg: Близък на Красимира запалил колата на Пейо?

Уволнената дипломатка Красимира Трифонова е имала трети съучастник в убийството на зет си Пейо Пеев, подозират разследващите, но все още не са събрали улики за това. По информация на Lupa.bg лаборантите от Института по криминалистика не са могли да намерят следите на третия човек, което бави разследването. Възможно е при изследването на отпечатъците част от биологичния материал да е унищожен по невнимание и така не може да се очертае профила на третия участник.

Ако това е така, е обяснимо защо все още не са намерени хората, помогнали на двете жени да се справят с омразния мъж. Че е имало помощ отвън говори и фактът, че Красимира е потеглила към Витоша с автомобила на убития. Той е бил на шофьорското място и двете жени се нуждаели от мъжка сила да го преместят на задната седалка или тази до шофьора.

Бащата на Пейо е следвал сина си, но той най-вероятно е закъснял за злополучната среща и така е изпуснал убийството на сина си. Ако се приеме, че двете жени са закарали жертвата си на Алеко, то това означава, че техен познат ги е чакал с туба бензин, за да заличи следите им. Ако не той, кой тогава ги е прибрал у дома след извършеното престъпление?

Днес Красимира Трифонова поиска да напусне ареста, но съдът не уважи молбата й. Тя говореше объркано в съда и през сълзи и не можа да омилостиви магистратите. Дъщеря й Габриела, която бе пусната под домашен арест заради децата й, също се връща при нея. Двете момчета остават при майката на Пейо.