Разследване на Lupa.bg: Ето го адреса на Бранко, изгорил българското знаме

Новини
14:41 - 31 Март 2020
23079
Разследване на Lupa.bg: Ето го адреса на Бранко, изгорил българското знаме

Безсрамникът Бранко Иванов, който изгори и скъса българско знаме, живее в Лондон, показа разследване на Lupa.bg. Медията ни успя да намери адреса на сънародника ни преди разследващите органи да го направят.

74 Eric Sr в английската столица е точният адрес, на който може да бъде намерен човекът, поругал най-голямата българска ценност. 

Lupa.bg публикува адреса, за да може българските власти да вземат мерки, защото наказанието за подобен вид престъпление е до 2 години затвор. 

Припомняме, че от вчера ударни групи от столичните квартали "Надежда" и "Свобода" издирват смелчагата, който си позволи да се гаври с родината в нета. 

Часове след публикацията на Lupa.bg достъпът до видеото беше ограничен, но медията ни разполага с информация, че и до този момент Бранко Иванов не е задържан. 

Гневни хора питат във Фейсбук докога хора, които извършват подобни деяния ще са на свобода и защо никой не се захваща с казуса "Бранко Иванов". 

По ирония на съдбата скандалното видео бе качено в групата "НЕ на насилието", а клипът предизвика ярост и закани за насилие. 

"Дано го намерят и арестуват преди да го намерим ние", казаха пред медията ни луди глави от кримисредите в столицата. 

Lupa.bg ще продължава да следи казуса.