Разследване на Lupa.bg: Готвачът Деян Дичев е екзекуторът на Юмер?
Деян Дичев е мъжът, който е разчленил трупа на 28-годишния Юмер Мехмед, научи Lupa.bg от източници в полицейските среди.
Дичев е работил като готвач през 2010 г. в заведение на бизнесмена Станимир Рагевски, което се намира на Северния плаж.
Тялото на Юмер бе намерено в 4 чувала, всеки от които с тегло 15-18 кг и едно малко чувалче с тегло около 3 кг . То е било захвърлено в тресавището на езерото „Вая” край Бургас.
По данни от катедра „Съдебна медицина” Юмер е бил висок 178 см и е тежал 85 кг. Бил е изключително здрав физически.
Екзекуторът е хвърлил останките от транжираното човешко тяло в район на блатото, където има триметрови тръстики. Мястото не може да бъде достигнато и ползвано, ако не познаваш местността. Намира се на 2 км след кв.”Долно Езерово”, от лявата страна на пътя зад складовата база на „Деспред”.
По-късно се очаква прокуратурата да даде подробности за убийството на 28-годишния Юмер, както и да оповести дали има връзка между неговата смърт и изчезването на бизнесдамата Теодора Бахлова.