Разследване на Lupa.bg: Издирван мъж е намерен мъртъв край Вършец?

Общество
15:30 - 02 Ноември 2020
3622
Разследване на Lupa.bg: Издирван мъж е намерен мъртъв край Вършец?

Козар е намерил човешки останки в землището на върщечкото село Драганица, научи Lupa.bg от свои източници. Човекът се натъкнал на череп, кости на крайници и части от таз и от гръбначен стълб. Намерил е и дрехи, които са били разпокъсани.

Според източници на медията ни скелетът е на мъж, който е изчезнал от преди 2 години и половина. За да се потвърди това, ще му бъде направена ДНК експертиза.

Възможно е мъжът да е починал от естествена смърт, но също така е вероятно той да е бил убит. На този етап не може да се каже какво е отнело живота му. Прави впечатление обаче, че дрехите му са разпокъсани. Вероятно е бил нападнат от кучета.

Тази сутрин полицията съобщи, че на 1 ноември са открити части от човешки скелет, частично потънали в кал. Намерени са череп без долна челюст, кости от горни и долни крайници, части от таз, части и отделни прешлени от гръбначен стълб, раменна лопатка.

Върху костите или в близост до тях са намерени и части от облекло - разкъсана част от риза, разкъсана част от панталон, блуза с дълъг ръкав, боксерки и гумен галош.