Разследване на Lupa.bg: Михаела избягала с микробус заради този мачо

17-годишната тийнейджърка се скрила при своя любовник - 23-годишния Иван Садъков

Топ
13:12 - 02 Януари 2020
9401
Разследване на Lupa.bg: Михаела избягала с микробус заради този мачо

Изчезналата 17-годишна Михаела Михалева от Камено, която бе открита в Берлин, е напуснала страната ни с микробус. Тя е използвала един от нелегалните превозвачи, които извършват международни курсове, за да бъде със своя любовник - 23-годишния Иван Садъков, научи Lupa.bg. от свои източници.

Ромският Донжуан е от Камено, от известно време обаче се преместил в Германия. Първоначално живял в Дюселдорф, а след това в Берлин.

Михаела няма декларация от родителите си, че са съгласни тя да посети Германия. Именно за това е избягала от къщи. Вероятно отново ще го направи, тъй като не за първи път напуска близките си, смятат нейни приятели.
 
Тийнейджърката бе намерена в апартамент в берлинския квартал "Шпандау". Тя отишла на гости при приятеля си, който работи в германската столица като чистач.
 
Михаела бе в неизвестност от 6 декември миналата година, когато сутринта заявила на родителите си, че отива на училище, но повече не се прибрала. На 31 декември пък бе открита и 17-годишната Михаела Иванова от Камено, която се издирваше от полицията десетина дни. Момичето бе открито в бургаския комплекс „Меден Рудник”.