Развеждат ли се Джордж и Амал Клуни?

Двамата прекарват все по-малко време заедно

Шоу
12:15 - 02 Юли 2024
4421
Развеждат ли се Джордж и Амал Клуни?

Напоследък почитателите на двойката не спират да се питат дали Джордж и Амал Клуни са пред развод. През 2014 година, когато се женят, си дават доста любопитен обет – да не се превърнат в поредните знаменитости, чиито съвместен живот не издържа дълго.

„Сделката ни е никога да не бъдем разделени за повече от седмица“, признава актьорът. Тя е успешен юрист, той е популярен актьор и графикът им често е много натоварен. Но докато в началото на брака им това правило се спазваше, то през последните години нещата се промениха. 
 
„И двамата са работохолици и кариерата им все повече ги кара да водят съвсем различен и отделен начин на живот“, разкрива източник пред In Touch. Преди няколко години Клуни призна, че с Амал са провели разговор, с който са се разбрали да продължат да правят това, което обичат, но не и ако то вреди на отношенията им.

Сега Джордж се снима с приятеля си Брад Пит във филм в Ню Йорк, режисира още един проект и се очаква да прекара дълго време там. Така ще се наложи семейство Клуни да са дълго време разделени, ще успеят ли да съхранят брака си?