Развеждат ли се Коко и Радина?

На тв водещата вече й писнало от забежките на мъжа й и искала окончателно да сложи край на връзката им

Изповеди
16:55 - 24 Ноември 2023
13048
Развеждат ли се Коко и Радина?

Известната телевизионна двойка Радина Червенова и Константин Каменаров май са решили окончателно да сложат край на 30-годишния брак и на отношенията си, научи Lupa.bg от близки до популярните водещи. Драмите в личния им живот продължават с пълна сила вече три години. След като се разделиха преди повече от две години и уж официализираха края на брака си в съда, те отново се събраха.

Напоследък обаче известната двойка явно е решила да приключи със съвместното си съжителство, твърдят запознати със семейните им турболенции. На Радина вече й дошло до гуша от многобройните, макар и мимолетни изневери на любимия й мъж.

Отскоро бившият генерален директор на БНТ бил забелязван често да се среща с по-млада от него брюнетка, с която се виждал в уединени заведения в столицата. Очевидци на срещите им споделят, че Коко Каменаров никога не бил придружаван от жена си Радина и отстрани изглеждало, че съвсем без свян флиртува със симпатичната млада дама, чиято компания в последно време предпочитал.

Не е ясно дали тя е просто добра позната на Каменаров или нещо повече, но само преди две години бившият шеф на БНТ изостави съпругата си, за да заживее със сестрата на Гергана Паси - Михаела Калайджиева. Извънбрачната им авантюра продължи няколко месеца и приключи с фиаско, след което телевизионерът взе уж категоричното решение да се върне при съпругата си Радина, с която са заедно от 30 години.

Връзката им е преминала през много изпитания, но все пак е устояла във времето. Емблематичната новинарка беше - простила на неверния си мъж и с взаимни усилия успяха да възродят брака си, но може би временно.

„Последните две години бяха тежък период за нас. Всеки имаше своите трудности и те по някакъв начин ни раздалечиха. Но връзката, която имаме, е толкова силна, че не може да се скъса. А съм се опитвала. Но не се е получавало и не съжалявам. Имало е моменти, в които съм мислела, че човек трябва да бъде и малко егоист, да помисли за себе си, как да живее този живот по-добре. Но като че ли нашата връзка е като магия.

Това е една връзка на толкова години. Не мога да кажа, че се обичаме по-малко и сме влюбени по-малко. Просто имаме моменти, през които трябва да минем. И минаваме през тях с вяра“, коментира философски ситуацията Червенова, докато се изявяваше със своя рубрика в предаването „Преди обед" по Би Ти Ви.

Вече няколко месеца 65-годишната журналистка е пенсионерка, тъй като договорът й с "Преди обед" не бе подновен.

"Говорим на един език дори когато сме в лоши отношения. Имаме такава любов, каквато рядко се открива. Простих му, но не крия, че обидата беше много голяма, трудно ми беше. По-важно е обаче той да прости на себе си!“, допълва още Радина.

По време на първата криза в брака Червенова взела решението да бъде известно време сама и да анализира ситуацията на спокойствие.

Драмата в брака им съвпадна и с друг тежък за нея период - борбата й с коварната болест рак на гърдата. След 2 тежки операции и лечение към днешна дата тя е надвила диагнозата.