Разврат! Секс, бой и кокаин на борда на круизни кораби

Любопитно
15:35 - 01 Август 2019
16105
Разврат! Секс, бой и кокаин на борда на круизни кораби

Пътуването с круизен кораб се смята за един от върховете на лукса. То навява мисли за пасажери в смокинги, слушащи струнни квартети. Но новото поколение от побъркани за купони туристи, заплашват да потопят идеалистичната репутация на индустрията, пише британският таблоид "Сън".

Възползващи се от офертите ол инклузив за питиета и храна, туристите стигат до крайности на някои от презокеанските дестинации. Един бивш музикант на круизен кораб споделя: „Сравнително евтините цени на екскурзиите и питиетата, превърнаха пасажерите в животни”.


Миналата седмица пияни пасажери на британски кораб се замеряха с посуда и столове при пиянско сбиване в 2 часа сутринта. Пререканието довело до масов бой, след който имало шестима ранени туристи.

Пасажерите на „П&O Британия” плащат по 1000 паунда за едноседмично пътуване, което си е малка сума, в сравнение с другите с другите круизи, а пакетът ол инклузив струва 39,95 паунда на ден за 15 питиета.


Бивши служители на круизни кораби говорят за параходите като за места на разврат, насилие и безсрамна голота.

Всяка година около 21 милиона души по света предприемат ваканция с круизен кораб, а офертите в сегашно време са насочени повече към по-младите клиенти.


Друг бивш служител, Клер Сандърс на 29, определя по-кратките пътувания като „кошмар”. Тя споделя: „Гостите изпиваха всичко на бара, а след като той затвори започваха побоищата и разврата. Сутрин започват с шампанско, а на обяд вече минават на вино”.


Много от служителите твърдят, че намирането на кокаин по време на партитата е също толкова лесно, колкото и купуването на бутилка уиски. Също така казват, че и те понякога се включвали в тези купони, които обикновено завършвали по каютите с групов секс.