Развратна даскалица правила секс с ученичка

Ненаситната преподавателка използвала "играчки" върху момичето, наричала я "бебче"

Актуални новини
17:30 - 03 Април 2024
18388
Развратна даскалица правила секс с ученичка

25-годишна учителка е осъдена на 12 години затвор за многократно сексуално посегателство над 13-годишна ученичка. 

Бившата учителка Линдзи Роуз Шнеебергер се призна за виновна в понеделник по обвинение за сексуално посегателство над дете, което обучавала в училището в Пайн Айлънд, Минесота. По думите й използвала и "секс играчки" върху непълнолетната си ученичка, съобщава dailystar.

14-годишната жертва, която била на 13 г. по време на злоупотребата, е успяла да идентифицира няколко "сексуални предмета", намерени в дома на Шнеебергер, за които се смята, че са били използвани по време на предполагаемата им сексуална връзка.

По време на изслушването ученичката отбелязала, че има проблеми с увереността и че хората гледат на нея по различен начин. Според KROC-AM News Шнеебергер е арестувана през май 2023 г.,

след като майката на жертвата съобщава, че дъщеря ѝ е била сексуално тормозена от даскалицата. Според съдебните доклади майката е открила съобщения в телефона на дъщеря, изпратени й от Шнеебергер. В тях са използвани думите "бебе" и "бебче".

В наказателното обвинение се твърди, че момичето и преподавателката й поддържали отношения си между април и май 2023 г. Уговаряли си срещи в дома на Шнеебергер в Рочестър. 

Преподавателката заяви пред съда, че всеки ден се събужда с чувството на срам от това, което е направила. След емоционалната изповед адвокатът й подал молба, в която иска условна присъда за клиентката си. Непълнолетната жертва обаче поиска да дадат на Шнеебергер "подходяща присъда".