”Бригада Нов Дом” се завръща

Нещо за четене
11:49 - 25 Февруари 2021
2581
”Бригада Нов Дом” се завръща

"Бригада Нов дом" се завръща тази вечер от 21 ч. по bTV, като предаването ще е под мотото "Отваряме вратата на възможностите". Кои звезди ще се включат в петия сезон на предаването и ще помагат в ремонтите? Водещата Мария Силвестър и продуцентът Андрей Арнаудов гостуваха в студиото на "Тази сутрин", за да споделят любопитни подробности.

"Да участваш по какъвто и да начин в това, което прави Бригадата, е изключително вълнуващо и много приятно, но тежко физическо задължение", каза Андрей Арнаудов, който тази вечер зрителите ще могат да видят като гост-звезда в предаването.

"Миналата година излъчихме три епизода от петия сезон. Локдаунът направи така, че трябваше да спрем. Сега продължаваме с излъчването на непоказаните епизоди от сезон 5. Стартираме с Андрей. Предаването е по-дълго - час и половина е вече. Ще видим Андрей в качеството си на работник, който участва в промяната на тези домове и съдби", допълва водещата на "Бригада Нов дом", каза Силвестър.

"Преди да станем продуценти на предаването, аз бях голям фен на "Бригада нов дом". Затова ми беше много интересно да попадна в тези условия. Всяка седмица ще се включва различно лице в това преобразяване на домовете, което прави Бригадата"", каза Арнаудов.

Андрей не крие, че не е особено сръчен и на моменти едва се сдържа да не раздава команди наляво-надясно, но пък се оказва, че може да носи и то доста. Зрителите ще се изненадат колко много мебели ще изнесе и разнесе нагоре и надолу по етажите на блока водещият, а дали ще се справи и с бормашината – ще стане ясно тази вечер.

В епизода зрителите ще се срещнат с баба Лили – изключително силна и отговорна жена, която се грижи съвсем сама за племенника си Айвън. Тя е негов официален попечител, а той е внук на нейния природéн брат, загинал преди години. Детето е родено в семейство на наркозависими, които не се грижат за него. Когато преди години социалните служби искат да го приберат, тя се застъпва за него и му става настойник.

Съдбата е жестока към баба Лили на младини и я оставя без възможност да има собствени деца и семейство, за които винаги е мечтала. Сега Айвън сякаш е нейният така жадуван син и тя, разбира се, дава всичко за него. Двамата живеят само с пенсията на бабата в една обща стая на почти порутен апартамент. Мечтата им е Айвън да има свое отделно кътче, а самият той пожелава за баба си – отделна стая и кухня, в която тя да приготвя любимите му палачинки.