Рекламни снимки разкриват всичко за новия iPhone

Дебютът ще се състои след по-малко от месец

Новини
17:57 - 21 Август 2024
2938
Рекламни снимки разкриват всичко за новия iPhone

В интернет се появиха нови изображения, за които се твърди, че показват предстоящата серия iPhone 16.

Изтеклите материали предоставят допълнителни подробности за дизайна, възможностите на камерата и потенциалната дата на пускане на следващото поколение смартфони на Apple.

Една от открояващите се характеристики е вертикално монтираният модул на задната камера при моделите, които не са Pro. Тази промяна в дизайна е в съответствие със слуховете, че Apple оптимизира серията iPhone 16 за съвместимост с Vision Pro, който позволява на потребителите да разглеждат снимки и видеоклипове в 3D.

Изтеклият лист със спецификации за iPhone 16 потвърждава наличието на процесор A18, 48МР основна камера и USB-C порт. Очаква се iPhone 16 Pro да разполага с по-мощния чипсет A18 Pro и 48MP ултраширока камера с 5-кратно оптично увеличение.

Въпреки че тези подробности съвпадат с предишни изтичания и слухове, важно е да се отбележи, че информацията не е официално потвърдена от Apple. Ако събитието на 10 септември е точно, то ще осигури окончателното представяне на серията iPhone 16, заедно с Apple Watch Series 10, Apple Watch SE 3 и Apple Watch Ultra 3.