РЕКОРД! Извадиха 65 см. змиорка от ануса на гей (СНИМКИ 18+)

Индиец си набута животното в г*за, за да "изпита силни усещания". Успя!

Шоу
15:26 - 03 Септември 2024
5912
РЕКОРД! Извадиха 65 см. змиорка от ануса на гей (СНИМКИ 18+)

Лекарите от болницата "Виет Дук" в Ханой наскоро спасиха живота на млад мъж, като извършиха спешна операция за отстраняване на жива змиорка, която е прояла червата му и е навлязла в коремната му кухина.

31-годишен индийски гражданин бил отведен в спешното отделение на болницата в Ханой със силна коремна болка.

Докато стенел и пищял в агония неназованият мъж казал на лекарите, че е вкарал жива змиорка в тялото си през ануса си малко преди да започне да изпитва мъчителна болка в корема.

Дежурните виетнамски лекари бяха виждали много неща в телата на хората, но жива змиорка беше новост дори за тях, така че те не повярвали на пациента в началото.

Рентгеновите изображения и ултразвуковите изследвания обаче показали хоризонтален рентгеноконтрастен скелет в коремната кухина на мъжа, който се оказал истинска жива змиорка.

Болницата бързо събрала екип от експерти по ендоскопия и анестезиолози, за да извършат колоноскопия и да премахнат чуждото тяло през ануса на мъжа, но те не успели да достигнат до хлъзгавото морско създание и тъй като болката на мъжа се усилвала с всяка минута, лекарите нямали избор, освен да извърши операция на мъжа.

Медиците били шокирани, когато открили жива змиорка с дължина около 65 см и обиколка 10 см.

„Змиорката е прехапала ректума и дебелото черво на пациента, за да избяга в коремната кухина“, каза пред репортери Льо Нят Хюи, заместник-директор на Центъра по колоректална и тазова хирургия в болница Виет Дюк.

„Змиорките могат да оцелеят в анаеробни условия за дълго време и имат способността да хапят през стомашно-чревния тракт.“, казва още лекарят.

След като премахнали змиорката и лимона, които блокирали ректума на индиеца, и проверили за други чужди тела, лекарите зашили перфорацията в дебелото му черво и също така направили колостомия, за да предотвратят преминаването на изпражненията през току-що зашитата перфорация.

Що се отнася до причината, поради която мъжът е пъхнал жива змиорка в тялото си, тя остава загадка, но лекарите подозират, че е била да изпита „силни усещания“.

Едно обаче е сигурно, той определено не е първият мъж, който го прави. Само преди няколко месеца мъж е бил приет в областния медицински център Хай Ха в провинция Куанг Нин, Виетнам, с подобен звяр в задника.