РЕКОРД! Тейлър Суифт превзе цялата класация на "Билборд" за сингли

Звездата е начело и на класацията на "Билборд" за албуми

Шоу
14:06 - 30 Април 2024
2626
РЕКОРД! Тейлър Суифт превзе цялата класация на "Билборд" за сингли

Тейлър Суифт превзе класацията на "Билборд" за сингли, като успя да класира от първо до четиринадесето място включително парчета от новия си албум The Tortured Poets Department, съобщи БТА по информация от сайта на изданието.

Мегазвездата подобрява собствения си рекорд за пълна доминация в чарта - през 2022 г. сингли, включени в албума Midnights, заемаха всички места в топ 10. Песните от новата продукция на Суифт, заели челни позиции, са с четири повече отколкото преди около две години.

На върха на тазседмичното подреждане е първият сингъл от The Tortured Poets Department - Fortnight, в който се изявява и Пост Малоун. В челната тройка място намират също Down Bad и I Can Do It With a Broken Heart, следвани от The Tortured Poets Department и от So Long, London.

Тейлър Суифт е начело и на класацията на "Билборд" за албуми. Продукцията излезе на 19 април, като първо бяха представени 16 песни, а няколко часа по-късно певицата представи и втора част, включваща още 15 сингъла.

Поп звездата благодари на почитателите си в социалната мрежа "Екс". "Надминахте себе си, това е невероятно", написа 34-годишната Суифт в отговор на новината, че доминира в класацията на "Билборд" за сингли.