Реквизитор защити Диана Димитрова, знаел за побоя още през 2018-а

Какви са мотивите за амнезията на колегите от "Откраднат живот"?, пита Михаил Чехларов

Новини
22:38 - 28 Март 2023
9214
Реквизитор защити Диана Димитрова, знаел за побоя още през 2018-а

Нов защитник на актрисата Диана Димитрова се намеси в лавинообразния скандал, който сякаш е безкраен. Тя обвини колегата си Юлиян Вергов в побой, но разследващите стигнаха до извода, че няма доказателства на твърденията й.  

Вчера актрисата бе обвинена от над 30 души от екипа на "Откраднат живот", че не е пребита на снимачката площадка и всичко е измислица. Тя обаче публикува любопитен коментар на Михаил Чехларов, който е бил реквизитор на сериала "Откраднат живот", като го придружи с коментара "Истината винаги избива със страшна сила."

Ето какво е разказал защитникът на Диана:  

Казвам се Михаил Чехларов и бях реквизитор на сериала "Откраднат живот" малко след тези събития. Няма да коментирам какво се е случило, защото не съм присъствал.

Само ще кажа, че историята ми е разказана с подробности още през 2018-а от някои от хората, които са оставили имената си под оправданието на "Дрийм Тийм".

Как ще завърши историята не зная, но са ми любопитни мотивите на колегите и внезапната им амнезия, които са позволили да ги включат в това писмо. До тук сме трима, които имаха доблестта да не “забравят” удобно. Надявам се и други да размислят."