Рене Зелуегър се мляска с младото мъжле

Актрисата отглежда 3-те деца на Антъни Анстед

Шоу
14:57 - 07 Февруари 2023
2703
Рене Зелуегър се мляска с младото мъжле

53-годишната звезда Рене Зелуегър и автомобилният механик Антъни Анстед, който е с 10 години по-млад от нея, изглеждат като особено несъвместима двойка, обаче година и половина след старта на връзката все още се натискат като влюбени тийнейджъри.

Антъни има две деца от първия си брак, като най-голямото е на 24. По-късно се загаджи с водещата Кристина Хаак, която му роди 3-то дете, но връзката им приключи през 2020 г.

Рене пък е овършала половината холивудски звезди - Джим Кери, Брадли Купър, певеца Кени Чесни... Най-дългата ѝ връзка е с музиканта Дойл Брамхол II, с когото дели покрив от 2012 до 2019 г.

Двамата са забелязани заедно за сефте през юли 2021 г. Тогава са уловени да прекарват времето си в новата плажна къща на Анстед в Лагуна Бийч, Калифорния, докато се наслаждават на кафе на балкона и на гледката към океана. Следва и първото публично събитие, на което двамата се появяват един до друг в Санта Ана, Калифорния.

Зелуегър прекарва доста време с децата на Ант от първия му брак - дъщеря му Амели и сина му Арчи, които живеят в Англия с майка си. Актрисата, която няма собствени деца, сама се изненадва от себе си и обичта, която децата на Анстед предизвикват у нея.