Рени захапа "новите нослета"

Нещо за четене
19:40 - 21 Октомври 2021
6480
Рени захапа "новите нослета"

Рени се включи в полемиката около ринопластиката, която напоследък е топ тенденция сред родните знаменитости. Попфолк звездата провокира вълна от реакции със свои статус в социалната мрежа, чрез който даде да се разбере, че не желае да загуби своята идентичност, лягайки под ножа за промяна на носа си.

„Голямо шумене около ринопластиката при публичните личности у нас … само аз ли не искам да си пипам нослето?!“ – написа изпълнителката.

Мнението й предизвика стотици реакции от страна на последователите й, които я поздравяват за това, че държи на естествената си визия.

„Аз също смятам, че искам да имам собствена идентичност, вместо да се превърна в поредния клонинг“ – заяви твърдо певицата.

„Не ти и трябва. От хубави момичета се превърнаха във вампири. Не повтаряй грешките на другите, моля“ – пише фен на обичаната звезда, друг я подкрепя с думите: „И браво за което. Човек е роден, за да бъде различен и сам по себе си оригинален. Прекрасна си, такава каквато си“. „Вие все пак сте публична личност и е нормално да искате да изглеждате добре с напредване на годините. Коя жена не иска да изглежда добре!? Е, все пак имайки предвид сцената, е нормално да се „барнете“ тук-там, но не мисля, че имате нужда от кардинални промени, иначе рискувате да се превърнете в поредното Барби. Моля Ви, не разваляйте това, което Господ ви е дал!!! Прекрасна сте!!!“ – коментира следващ.