Репортер лъсна по гащи в "Добро утро, Америка" (ВИДЕО)

Уил Рийв се готвел за тренировка след новините

Куриози
12:20 - 30 Април 2020
3664
Репортер лъсна по гащи в "Добро утро, Америка" (ВИДЕО)

Репортерът на американския тв канал ABC Уил Рийв, син на покойния легендарен актьор Кристофър Рийв, изиграл ролята на Супермен, се изложи в ефир само по боксерки под сакото в емисията "Добро утро, Америка“, съобщи "Мирър". Облечен набързо за интервюто си на живо, той явно е разчитал, че камерата е нагласена така, че да го хване само от кръста нагоре.

Първоначално гащите на Уил бяха скрити от надписа и графиката в долната част на екрана, но при следващия кадър камерата показа голия му крак.
 
Като добра професионалистка, водещата Ейми Робах се сдържа и не показа никаква емоция или знак, че е видяла шортите на Уил по време на интервюто. Но усмивчицата й в края на репортажа бе красноречива.

Впоследствие Уил Рийв обясни на зрителите, че е носил шортите си за планираната след интервюто домашна тренировка.
 
"Надявам се, че всички  са получили така нужната порция смях“, добави той. "Опитах да съм максимално ефективен като се подготвих за тренировката си малко по-рано от необходимото тази сутрин. Ъгълът на обектива на камерата, заедно с приятелите, семейството и няколкостотин непознати в социалните мрежи ме накараха да преосмисля сутрешната си рутина. А сега – отново на работа. С панталони!“