Ресторантьор от Приморско налетя на недоволни клиенти

Според запознати Бисер Мавраганов е осъждан и в момента е с наказание „пробация“

Общество
17:46 - 28 Юли 2021
2532
Ресторантьор от Приморско налетя на недоволни клиенти

Ресторантьор е налетял на бой на недоволни клиенти в Приморско, твърдят туристи. Случката се развива вечерта на 27 юли в морския град. Голяма група е посетила емблематичен ресторант, намиращ се в центъра на курорта.

“След като не можеха да ни изпълнят половината поръчки, повикахме управителя. Той ни помоли да си платим и да си тръгнем. Направихме го. След като напуснахме заведението, собственикът ни настигна на улицата”, твърдят туристите.

"Единият от тях се представи за държавен служител от ХЕИ – щял да затвори заведението ми, а другият се представи за гербаджия. Каза, че е бивш затворник с 12-годишна присъда за бомбаджийство и щял да ни хвърли бомба на заведението“. Това заяви пред Флагман.бг собственикът на заведението Бисер Мавраганов.

В един от сайтовете той описан като осъждан и че към момента е с наказание „пробация“.

„Аз нямам пробация. И да уточня, че защитих дъщеря си и персонала си. Такива наглеци нека да заплашват някой друг. Аз така се защитавам от такива помияри. Днес от този номер – 0899-33-79-.. се обадиха, за да заплашват и жена ми, че днес пак ще дойдат. От 30 години имам заведения и клиентите ми са доволни. Моля подобни пияници и компексари да се съобразяват как се държат с хората, които ги обслужват“, заяви Мавраганов.

Бисер Мавраганов е един от най-известните местни бизнесмени. Собственик е освен на „Старата мелница“ до кметството още и на заведение „Кръчмата“. Преди години притежаваше и една от най-оборотните чалготеки.