РЕТРО ХИТ: Групов SEX с норвежка к*рва вкара в пандиза бащата на Бербатов

Дащната Росалинда извъртя жесток номер на половината отбор на Пирин Благоевград

През ключалката
15:26 - 08 Септември 2023
16709
РЕТРО ХИТ: Групов SEX с норвежка к*рва вкара в пандиза бащата на Бербатов

Жесток скандал с изнасилване разтърсва българския футбол точно преди 41 години, когато на 5 септември 1982 г. половината отбор на „Пирин” (Благоевград) е арестуван по обвинение в изнасилване на норвежка туристка в курорта Златни пясъци. Шестима футболисти, между които и Иван Бербатов – баща на Димитър Бербатов, остават чак до Нова година в ареста на Окръжното управление на МВР във Варна. Присъдите са между четири и две години.

През лятото на 1982 г. във футболен Благоевград цари нечувана еуфория. Местният „Пирин” тъкмо се е върнал в „А” група. Води го знаменитият треньор Васил Методиев – Шпайдела, триумфирал преди това с титлата с „Локомотив” (Сф). Така започва историята, припомнена от колегите от "Тема Спорт".

На 4 септември отборът лети със самолета за Варна, където по програма играе срещу ЖСК „Спартак”. В нощта преди мача пиринци са настанени в хотел „Шипка” в Златни пясъци. За беля в същия хотел летуват скандинавски групи.

Иван Бербатов (вдясно) оставя Маргарита бременна, докато търка койката в пандиза

Повечето туристи идват в България, за да се наливат с евтин алкохол. По онова в време в Норвегия например „твърдо гориво” е можело да се купи само от специализирани магазини. Бутилка водка вървяла по 15 долара, в заведенията цените били направо чудовищни. А по къчмите в Златни пясъци сто грама „Столичная” се харчела за лев и двадесет.

Именно на такъв алкохолен туризъм пристига и засуканата норвежка Росалида – жителка на Осло, над 30-годишна. Води си още една русокоса приятелка за компания. Двечките хващат окото на пиринци.

Уморен от пътуването, Шпайдела разпорежда на футболистите да бъдат по леглата в 22 часа. Ободрени от вечерната тренировка обаче, играчите решават да го ударят на живот. Колкото и да пият, мачът е чак в пет следобед на другия ден. Все ще изтрезнеят дотогава. Сядат в един от баровете в тузарския хотел и канят норвежките на масата си.

Росалида била по-пияната от двете. Както се оказало по-късно, гостенката от Осло нямала нищо против да заработва допълнително като проститутка. Обявила тарифа от 70 лева на калпак и заминала към стаята си със защитника Йордан Мурлев. Мераклиите обаче са повече, става опашка.

През кревата й се изреждат Кръстю Пенев, Митко Димитров – Катеричката, Румен Стойчев – Камачо, Иван Бербатов и Васил Попов. Онази ги изцежда като лимони! От „Пирин” разправят, че най-силно се представил Катеричката. Последен в стаята й се намъква защитникът Иван Муларов, известен с прякора си Алдо Моро. Платил си, обаче не я свършил никаква. Накрая всички се разотишли доволни по стаите. Най-доволна била скандинавката с близо пет стотачки в джоба.

На сутринта Алдо Моро прави страшна глупост. Разбрали за провала му, съотборниците взели да го бъзикат, че си пръснал парите на вятъра. Ядосан и все още под влияние на алкохола, Алдо Моро изхвърча в стаята на норвежката да си получи секса. Онази се опъва – негов си е проблемът, че не го е вдигнал, когато е трябвало. Ядосаният Муларов я хваща за ръката и без да иска й къса златната гривна.

Старият комунист бай Лазар Причкапов не успява да спаси креватните герои

Каката се разпищява с всички сили, че я обират! Втурва се към рецепцията и настоява да извикат милиция. Подава оплакване, според което седем футболисти на „Пирин” са я изнасилили.

След мача милицията завардва стадиона. Целият отбор на „Пирин” е натоварен на автобуса. Карат ги с ескорт към летището. Там са вкарани в отделна стая на очна ставка. Довеждат норвежката. Тя сочи с пръст – този, този и този!

Повече от три месеца задържаните търкат наровете във Варна. Партийните големци в Благоевград Владимир Сандев и Лазар Причкапов правят опити чрез връзките си в Окръжния комитет на БКП във Варна да освободят футболистите. Скандалът обаче няма как да се потули. От Варна дори измислят лъжливо оправдание за пред благоевградчани, че норвежката гражданка уж била роднина на някакъв дипломат. По-късно се оказва, че въпросната Росалида си е обикновена алкохоличка с леко поведение и никакви дипломатически роднинства.

Съдът обаче се подвежда по тази клюка. На всичкото отгоре делото се гледа във Варна. Ако е било в Благоевград, най-вероятно магистратите са щели да издадат оправдателни или само условни присъди. Морската Темида обаче не си поплюва. Пред съда седмината обвиняеми не отричат, че са спали със скандинавката. Кълнат се обаче, че това станало с нейното съгласие, за което си платили като попове. Почти всички от обвиняемите са женени със семейства.

По време на процеса Иван Бербатов например вече има един син Димитър на 2 години. Съпругата му Маргарита в онзи момент е бременна с по-малкия Асен.

Осъдените са пратени да излежат наказанията си в затвора с по-лек режим в Бобовдол. Интересното е, че всички са убедени в невинността им и твърдят, че присъдите са несправедливи. Нито една от съпругите не иска развод, макар че в онези години подобна присъда е равносилна на публично заплюване. В Бобовдол ги слагат на лека работа – един в библиотеката, друг в лафката, трети в столовата.